Dossier Taalunie

Door redactie Neder-L


Voor wie – bijvoorbeeld naar aanleiding van de berichtgeving in de Volkskrant en De Morgen vandaag <voorpagina | vervolg> – geïnteresseerd is in de ingewikkelde discussie rondom de Nederlandse Taalunie: ons omvangrijke dossier over de verwikkelingen vindt u in dit overzicht. [De IVN vulde dit op 11 juni nog aan met reacties elders tot dit Witboek.]

Enkele kernstukken:

Dit bericht is geplaatst in geen categorie met de tags , . Bookmark de permalink.

Één reactie op Dossier Taalunie

  1. Martijn Benders schreef:

    Het lijkt me wat eigenaardig: dat je organisatie uit elkaar valt en dat je, onder zulke condities, je gaat beroepen op groot leiderschap. Als Joris zo'n capabel leider is hadden we dat toch graag eerder gezien. Waarom zwijgplicht bij semi-overheid? Dit zijn toch publieke functies?

Reacties zijn gesloten.