Voorjaarsbijeenkomst E. du Perron Genootschap


Op zaterdag 9 mei 2015 houdt het E. du Perron Genootschap zijn jaarlijkse voorjaarsbijeenkomst, in het Letterkundig Museum in Den Haag. Enkele dagen later, op 14 mei, is het 75 jaar geleden dat E. du Perron overleed.
Op het programma staan onder meer Joris van Parys, die spreekt over de contacten tussen E. du Perron en de Vlaamse auteur en criticus Raymond Brulez, en Jurjen Vis met een voordracht met geluidsvoorbeelden over Du Perron en zijn ‘zwagertje Bob’ – componist Robert de Roos.
De bijeenkomst duurt van 14.00 uur (ontvangst vanaf 13.30 uur) tot ca. 16.45 uur (inclusief afsluitende borrel). Geïnteresseerden zijn van harte welkom; aanmelden kan via info@edpg.nl. Voor meer informatie en het complete programma, zie: http://www.edpg.nl/frame.html.