Vacatures voor 2 promovendi ‘Imagineering Violence’


Vacatures voor 2 promovendi binnen een onderzoeksproject over theatrale geweldsverbeelding in de Zuidelijke en Noordelijke Nederlanden (1630-1690):

Het FWO-NWO-onderzoeksproject ‘Imagineering Violence’: de technieken van theatrale geweldsverbeelding in de Zuidelijke en Noordelijke Nederlanden (1630-1690)’ van Karel Vanhaesebrouck (VUB; promotor) en Kornee van der Haven (UGent; co-promotor), in samenwerking met Frans-Willem Korsten (Universiteit Leiden) en Inger Leemans (VU Amsterdam), werd onlangs gehonoreerd. Er is in het onderzoeksproject ruimte voor twee promovendi, een in Amsterdam/Leiden en een in Brussel/Gent. Kandidaturen voor de Belgische vacature moeten worden ingediend voor 20 februari 2015. Meer informatie is te vinden op de website van GEMS: https://gemsugent.wordpress.com/2015/01/15/imagineeringviolence/.