CfP: Niederlandistisches Doktoranden- und Habilitanden-Kolloquium


Call for Papers

Niederlandistisches Doktoranden- und Habilitanden-Kolloquium, Universität zu Köln, 6 & 7 oktober 2015

Op 6 en 7 oktober 2015 vindt het Doktoranden- und Habilitanden-Kolloquium van de Duitstalige Neerlandistiek aan de Universität zu Köln plaats. Het colloquium biedt universitaire neerlandici binnen het Duitse taalgebied de gelegenheid om hun onderzoek te presenteren aan collega’s taal- en letterkunde van een Duitstalige, Nederlandse of Vlaamse universiteit.

De deelnemers wordt gevraagd een deel van hun onderzoek te presenteren als een lezing van 30 min. Voor nieuwe onderzoeksprojecten is er desgewenst de mogelijkheid tot een posterpresentatie.

U kunt zich aanmelden tot 15 april. Stuurt u hiervoor een abstract naar doha-2015@uni-koeln.de. Het aanmeldingsformulier kunt u hier online invullen: http://www.niederlandistik.uni-koeln.de/doha.html. Na uw aanmelding ontvangt u verdere informatie.