Slotsymposium ‘Toekomst van het erfgoed’


Op woensdagmiddag 15 oktober vormt de presentatie van het publieksboek Ons erf van Warna Oosterbaan de afsluiting van het NWO-themaprogramma ‘Culturele dynamiek’. Geïnteresseerd publiek is hierbij van harte uitgenodigd. De boekpresentatie is onderdeel van een symposium met als thema ‘Toekomst van het erfgoed’ en vindt plaats in Scheltema (Leiden). De middag biedt een afwisseling van lezingen, discussies en een muzikale theatervoorstelling ‘Sterke Verhalen’, waarin cabaretiers de geschiedenis van een aantal sterke verhalen in liedvorm vertolken. Zij worden begeleid door het combo van meesterpianist Nico van der Linden en door het bekendste Nederlandse ensemble voor oude muziek: Camerata Trajectina. Rasverteller Jacques Klöters praat het geheel aan elkaar.

Meer informatie en aanmelden (tot uiterlijk 10 oktober a.s.): http://www.nwo.nl/cultureledynamiek