Gezocht: assistentie bij persklaar maken taalkundeboek

Op korte termijn is er een opdracht voor een student die in de komende weken kan assisteren bij het persklaar maken van een bundel wetenschappelijke artikelen op het gebied van de taalwetenschap, in het bijzonder van de (generatieve) syntaxis en de fonologie. Het werk betreft primair het camera ready-aanmaken van de pagina’s. Het werk moet idealiter eind september gedaan zijn; het betreft een boek van ongeveer 350 Engelstalige bladzijden (met figuren, e.d.) De vergoeding bedraagt maximaal 1200 euro. De voorkeur gaat uit naar een (master-)student taalwetenschap aan een Nederlandse universiteit. Aanmeldingen bij m.van.oostendorp@hum.leidenuniv.nl

Over Marc van Oostendorp

Marc van Oostendorp is onderzoeker aan het Meertens Instituut (KNAW). hoogleraar aan de Radboud Universiteit en hoofdredacteur van Neerlandistiek. Hij heeft een website, een YouTube-kanaal en een Twitter-account.
Dit bericht is geplaatst in geen categorie met de tags . Bookmark de permalink.