Vacature: Lector Nederlands, Stellenbosch (Zuid-Afrika)

(Contract van een jaar met de mogelijkheid van verlenging)
Taken: Binnen de cursus Afrikaans en Nederlands is de lektor Nederlands verantwoordelijk voor het verzorgen van modules op het gebied van Nederlands als vreemde taal (Nederlandse Taalverwerving), en eventueel een enkele module op het gebied van Nederlandse letterkunde. Daarnaast verricht hij/zij onderzoek binnen het onderzoeksprogramma van het Departement en levert hij/zij een aandeel aan de administratieve taken binnen het Departement.

Functie-eisen: MA Nederlands. Ervaring met het doceren van Nederlands als vreemde taal.
Aanbeveling: PhD (Nederlands)
Begindatum: 1 januari 2015 of zo spoedig mogelijk daarna
Contact Informatie: Prof. Louise Viljoen bij lv@sun.ac.za of +27 21 8082158

Eind datum (voor aanzoek): 1 November 2014