De nieuwe taaltopambtenaar stelt zich voor

Door Marc van Oostendorp

“Mijn kracht is een organisatie richting te geven en met de medewerkers te komen tot praktische oplossingen en verbeteringen. Ik ben in staat een brug te slaan tussen organisatie, DIV en techniek. Resultaatgericht en gewend op strategisch en tactisch niveau problemen te analyseren en verandering vorm te geven.

Ik werk graag in omgevingen waar de ontwikkeling van de organisatie, de verbetering van de werkwijze en de ontplooiing van de medewerkers een belangrijke rol speelt. Ik ben een teamspeler, die met zijn positieve inbreng en enthousiasme in staat is teams te stimuleren.

Specialties: Documentaire informatievoorziening, IV-functie, (elektronische) IV-dienstverlening door DIV en ICT, DIV-beheer, interim manager, principal consultant, adviseur, docent, shared services, service desk, service management, digitalisering, E-archivering, opleiding, beleid, strategie, programma- en projectmanagement , governance, managementadvies, organisatieontwikkeling, informatiemanagement, verandermanagement, overheid, provincie, gemeente, landmacht, zorgketen, ZBO, zakelijke dienstverlening.”

Bron: LinkedIn (screendump)
Zie ook: Affiniteit met de Nederlandse taal
(Met dank aan anonieme tipgever)