Vacature Boedapest

Aan de Eötvös Loránd Universiteit (ELTE) te Boedapest, Hongarije ontstaat per 1 september 2014 een vacature voor een

Lector Nederlands (m/v) 

De kandidaat die de medewerkers van de Vakgroep Nederlands voor ogen staat

  1. is afgestudeerd neerlandicus (lerarenopleiding Nederlands als tweede/vreemde taal zeer welkom)
  2. is moedertaalspreker van het Nederlands 
  3. heeft ervaring met het geven van Nederlands als tweede/vreemde taal. 

De nieuwe lector zal wekelijks twintig à tweeëntwintig lesuren taalverwerving geven aan studenten Nederlands van alle niveaus, huiswerk van de studenten regelmatig corrigeren, examens afnemen. Van de lector wordt ook gevraagd om wetenschappelijke teksten van de medewerkers na te kijken, aan het redactiewerk van onze Nederlandstalige uitgaven deel te nemen, een aantal organisatorische en administratieve taken binnen de vakgroep te vervullen. Hij/zij neemt graag initiatief, werkt goed samen en is betrokken bij de Nederlandse taal en cultuur. Hij/zij geeft begeleiding aan stagières en studentassistenten.

Sollicitatie:
Het dossier moet een uitgebreid CV bevatten met gegevens betreffende onderwijs en administratieve werkzaamheden, kopieën van universitaire diploma’s en een verklaring dat de kandidaat momenteel verbonden is aan een universitaire of aan een andere educatieve instelling. Referenties zijn eveneens welkom.

Arbeidsvoorwaarden:

Sollicitaties tot/met 30 april 2014 zenden aan:
Dr. Krisztina Törő
Vakgroep Neerlandistiek
Eötvös Loránd Universiteit (ELTE)
Rákóczi út 5.
1088 Boedapest
Hongarije
1088 Boedapest
Hongarije
E­mail: torokem@gmail.com
Tel.: 00 36 1 411 6500/4320
Voor informatie over de vakgroep ga naar: http://cns.elte.hu