Top 3 van Onvergankelijke Zinnen

Vanaf nu kunt u op het Erfgoedplatform van de Open Universiteit uw stem uitbrengen op de meest Onvergankelijke Zinnen uit de Nederlandse literatuur. De afgelopen weken kregen we vele voordrachten voor de Top 3 van Onvergankelijke Zinnen binnen, waarvoor onze grote dank!
Literair erfgoed is dat deel van het literaire verleden dat levend blijft, omdat we er het gesprek mee blijven koesteren. Veel voordrachten gingen gepaard met een motivering waarin u uiteenzette welke persoonlijke betekenis de bewuste zin voor u heeft. 

Op basis van uw stemmen zal eind april de Top 3 van Onvergankelijke Zinnen worden gepresenteerd. Onder de stemmers en onder degenen die een voordracht hebben gedaan zullen we een exemplaar verloten van Altijd weer vogels die nesten beginnen van Hugo Brems, de als toonaangevend bestempelde literatuurgeschiedenis van de periode 1945-2005.
Stemformulier:
Meer informatie over de verkiezing van de Top 3 van Onvergankelijke Zinnen:
Meer informatie over literair erfgoed:
Wat is de meest Onvergankelijke Zin uit de Nederlandse literatuur? De keus is aan u!