Neder-L een miljoen keer geraadpleegd

door Peter-Arno Coppen
 
Het moet toch even vermeld worden, want anders gaat het moment onopgemerkt voorbij: het afgelopen weekend passeerde het aantal pageviews van de blogversie van Nederl-L de magische grens van 1.000.000. Dat betekent dat sinds (ongeveer) mei 2010 meer dan een miljoen keer iemand willens en wetens of per ongeluk op een Neder-L-pagina terecht is gekomen.

Misschien niet iets om breed uit te meten (alles is relatief, en er zijn belangrijker zaken), maar ik blaas voor de zekerheid vanavond toch maar even op een roltongtoeter.

Dit bericht is geplaatst in geen categorie. Bookmark de permalink.

6 reacties op Neder-L een miljoen keer geraadpleegd

 1. Greet schreef:

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal.

 2. janien schreef:

  Fantastisch! Dikke proficiat! En alweer mijn woordenschat uitgebreid met een roltongtoeter. Ik ken dat leuke blazertje wel maar dat juiste woord, nee dat kende ik tot nu nog niet.

 3. janien schreef:

  Chips. Mijn derde zinnetje behoefde een leesteken na 'uitgebreid'. Een punt of een beletselteken. Ja toch?

 4. Anoniem schreef:

  Dank voor jullie doorzet en boeiwerk!
  Cefas

 5. Klaas Heemskerk schreef:

  Ik las in het twitterbericht, ondanks of juist dankzij de dubbele punt, het 'door Peter-Arno Coppen' direct achter de titel, dus ik verwachtte de bekentenis dat-i de hele dag zijn eigen posts op Neder-L F5't. Maar dit is nog beter nieuws.

 6. Het beste nieuws vind ik nog dat een twitterbericht kan aanzetten tot reflectie op de relatie tussen taalvorm en betekenis.

Reacties zijn gesloten.