Weblog Nederlandse Taal en Cultuur van de Radboud Universiteit Nijmegen online

Deze week lanceerde de afdeling Nederlandse Taal en Cultuur van de Radboud Universiteit Nijmegen een nieuwe afdelingsweblog.
De weblog biedt ruimte aan inhoudelijke maar ook persoonlijke stukken over onderwijs en onderzoek, beeldimpressies of verslagen van congressen, lezingen en presentaties en aankondigingen van evenementen op het gebied van de neerlandistiek. De stukken worden geschreven door zowel studenten als docenten van de afdeling Nederlands in Nijmegen.
U kunt de weblog vinden op nederlands.ruhosting.nl of via de homepage van de afdeling Nederlandse Taal en Cultuur. Via de facebookpagina ‘AfdelingNederlands Radboud Universiteit’ en het twitteraccount http://www.twitter.com/runederlandsworden updates bekend gemaakt.
De afdeling Nederlands van de Radboud volgt met de lancering van de weblog het voorbeeld van andere afdelingen Nederlands die al langer een weblog aanbieden, zoals de Universiteit Utrecht, de UvA en de VU (speciaal voor moderne letterkunde).