9 november: Geen Daden Maar Woorden Festival Utrecht

Op 9 november 2013 vindt een nieuwe editie van het Geen Daden Maar Woorden Festival plaats, ditmaal in Utrecht. Bekende en aanstormende talenten uit de wereld van literatuur en muziek treden op vanaf 19.30 uur in Het Huis Utrecht.

Op het programma staat onder meer Maartje Wortel, die een voorproefje geeft van haar begin volgend jaar te verschijnen roman IJstijd. Ook muzikant Tim Knol presenteert nieuw werk. Dichter des Vaderlands Anne Vegter wordt geïnterviewd door Bram Bakker. Eerder op de avond gaat de animatiefilm Gebed voor iedereen, naar een gedicht van Vegter, op het festival in première. Hanneke Hendrix draagt verhalen voor in de tuin van het festival en ex-stadsdichter van Utrecht Ingmar Heytze treedt op met singer-songwriter Johan Borge.

Voor meer informatie over het festival, het complete programma en kaartverkoop, zie: http://www.gdmw.nl.