Geert Grote Pen 2013


In juni vindt de uitreiking plaats van de Geert Grote Pen 2013, een prijs voor de beste masterscriptie filosofie geschreven in de Nederlandse taal. Deze scriptieprijs is een initiatief van de Stichting Geert Grote Pen, die met de prijs aandacht wil vragen voor herwaardering van het gebruik van de Nederlandse taal, niet alleen in de filosofie maar in het onderwijs en de (geestes)wetenschappen in het algemeen.
De genomineerden voor de prijs worden op 7 juni bekend gemaakt op de website. De uitreiking vindt plaats op 28 juni vanaf 14.30 in de Latijnse school in Deventer. Het exacte programma verschijnt eveneens binnenkort op de site.
Bundel

De Stichting Geert Grote Pen wil de genomineerde scripties, waaronder die van de winnaar en het juryrapport, graag als bundel in druk en als e-boek presenteren. Om deze uitgave mogelijk te maken is de Stichting nog op zoek naar intekenaren. Voor meer informatie zie: http://www.geertgrotepen.nl/download/ggpen_2013_crowdfunding.pdf.