Aankondiging: Geen Daden Maar Woorden

Geen Daden Maar Woorden Festival is het festival van de hedendaagse letteren. Het festival brengt kunst en uitgaan samen met voorstellingen die unieke combinaties vormen tussen verschillende disciplines als literatuur, muziek, dans, film en theater.  Voorstellingen vinden deze derde editie niet alleen plaats in hoofdlocatie Theater Kikker, maar ook in alternatieve festivallocaties: een goed verborgen werfkelder, lunchroom en kledingzaak.

Op het programma staan:
De filmpremière van Aan een ruimtevaarder met Marjolijn van Heemstra, AFKA, Circus Treurdier, Esther Gerritsen, Hanneke Hendrix, Auke Hulst en De Meisjes, Murat Isik, Arthur Japin, Kamagurka, Ernest van der Kwast, Joke van Leeuwen, Vincent Van Meenen, Janne Schra, Manon Uphoff, Maartje Wortel & Anne Soldaat en de spannende horror-kitsch theatervoorstelling Kom je op ons partijtje? gespeeld door Club Silenzio.

De kaartverkoop is reeds gestart: 

GDMW.NL / Theater Kikker (kassa en online)

3 NOVEMBER 2012
Theater Kikker + 3 extra festivallocaties
Tickets € 15,- / kortingspas € 12,50

Aanvang 19.30 uur

Houd gdmw.nl in de gaten voor het laatste nieuws en informatie over het festival. Volg het festival op Facebook.com/gdmwfestival of Twitter mee: #gdmw030.