‘Valentijn ende Oursson’ : hoofdstuk 60

Een schone ende wonderlijcke historie van Valentijn ende Oursson, de twee edele vrome ridders, sonen vanden mogenden keyser van Griecken ende neven vanden edelen koningh Pepijn, doen ter tijt koningh van Vranckrijck. Uyt de Francoysche in onse Nederlantsche sprake overgeset. Van nieus oversien ende verbetert. T’Amsterdam, gedruckt by Jan Jacobszoon Bouman, boeckverkooper op ’t Water, in De Lelye onder de Doornen. Anno 1657.

Dit bericht is geplaatst in geen categorie met de tags , . Bookmark de permalink.

2 Responses to ‘Valentijn ende Oursson’ : hoofdstuk 60

  1. Anoniem schreef:

    Willem, de link werkt niet.
    Michael (BNTL)

  2. Willem Kuiper schreef:

    Nu wel. Begrijp niet hoe dit heeft kunnen gebeuren … Dank voor de 'opmerking'!

Reacties zijn gesloten.