Hadewijch op Radio Amsterdam en YouTube

Voor de uitgave van Hadewijch’s Liederen zijn de bezorgers Veerle Fraeters, Louis Grijp en Frank Willaert onlangs door de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde bekroond met de Kruyskamp-prijs 2012. Hun uitgave wordt uitbundig geprezen om de uitmuntende combinatie van grote wetenschappelijkheid en even grote toegankelijkheid. Het juryrapport voor deze prijs die eenmaal in de zes jaar wordft toegekend, is te lezen op www.historischeuitgeverij.nl.

Dinsdagmiddag, 26 juni 2012, van 16.00 -17.00 uur, zijn de bezorgers Veerle Fraeters, Louis Grijp en Frank Willaert een uur lang te beluisteren in het programma Springvossen op radio Amsterdam FM: 106.8 FM | kabel 103.3. Drie korte introducties op de editeurs kunt U zien op You Tube: Veerle Fraeters, Louis Grijp en Frank Willaert.

Van Hadewijch’s Liederen zijn Franse, Duitse, Hongaarse en Spaanse vertalingen in voorbereiding.