Neder-L kerstgroet met een zucht

Subject: Neder-L kerstgroet met een zucht
From: Ben Salemans
Reply-To:Elektronisch tijdschrift voor de neerlandistiek
Date:Mon, 26 Dec 2005 23:20:20 +0100
Content-Type:text/plain

Beste Neder-L-abonnees,

Sinds enkele weken word ik geplaagd door kabelstoringen. Pas vandaag bleek wat ik al langer vermoedde: mijn kabelmodem is stuk. Dit euvel wordt door de kabelexploitant “binnen drie werkdagen – nee, we weten niet precies wanneer” verholpen. Heel vervelend natuurlijk, want er ligt een stapel Neder-L- kopij op publicatie te wachten, waarvan inmiddels een deel niet meer actueel is. Zucht, aan mij zal het niet liggen. Ik hoop me binnen enkele (werk)dagen bij jullie te melden met twee dikke Neder-L-nummers. Het is niet anders.

Met vriendelijke groet,

Ben Salemans


Dr. Ben J.P. Salemans
Neder-L / Taalunieversum / Webroute
E: salemans@neder-l.nl
W: www.neder-l.nl; www.taalunieversum.org; www.taalschrift.org