De structuur van ruzies

Door Marc van Oostendorp


Ruzies zijn grotendeels gemaakt van taal. In mijn wekelijkse YouTube-praatje geef ik de aanzet tot een nieuwe discipline: taalkundige ruziestudies.

Over Marc van Oostendorp

Marc van Oostendorp is onderzoeker aan het Meertens Instituut (KNAW). hoogleraar aan de Radboud Universiteit en hoofdredacteur van Neerlandistiek. Hij heeft een website, een YouTube-kanaal en een Twitter-account.
Dit bericht is geplaatst in geen categorie met de tags . Bookmark de permalink.

Één reactie op De structuur van ruzies

  1. Lucas Seuren schreef:

    Harrie Mazeland heeft in zijn handboek een paragraafje of twee over ruzies in publiek debat met de wijlen Pim Fortuyn. En Ian Hutchby heeft een artikel over hoe interviews kunnen omslaan tot iets wat zeker ruzie genoemd kan worden (2011 geloof ik). Geen van beide met herhalingen helaas.

Reacties zijn gesloten.