Gratis boekenweeksonnettenkrans

Veertien Tilburgse dichters* hebben vanwege de boekenweek samen vijftien sonnetten geschreven. Geheel vriendschappelijk. En omdat deze veertien aardige jongens allemansvrienden zijn, kan iedereen deze sonnettenkrans gratis downloaden. Iedereen, dus ook mensen die niet in Tilburg wonen.
_____________
*) Martijn Neggers, Nathan de Groot, Daan Taks, Esther Porcelijn, Jeroen Kant, Robert Proost, Andrew Cartwright, Bas Jongenelen, Martin Beversluis, Frank van Pamelen, Pjotr Eikenboom, Nick J Swarth en Jasper Mikkers.
Dit bericht is geplaatst in geen categorie met de tags , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Gratis boekenweeksonnettenkrans

  1. Duikje Schaefer schreef:

    Wauw, jongens en meisjes !! Dank je wel. Ga straks met een overheerlijk kopje thee, in het zonnetje, deze sonnettenkrans lezen. Heerlijk genieten.

    Dank jullie wel.

  2. Bas Holzhaus schreef:

    Leuk initiatief, dank!

Reacties zijn gesloten.