Wat staat er nu weer in Neder-L

Het tijdschrift Neder-L staat vol met actuele informatie op het gebied van de neerlandistiek: aankondigingen van evenementen over taal en literatuur, boekaankondigingen en boekbesprekingen, vacatures en niet te vergeten boeiende neerlandistische columns. Vrijwel alles wat ertoe doet in de neerlandistiek is onmiddellijk te vinden in het tijdschrift.

Veel geïnteresseerden in de Nederlandse taal en literatuur weten de weg naar Neder-L al te vinden. Voor hen die dat nog niet hebben, is er nu de NederLNL-twitterfeed: op het twitteraccount NederLNL wordt van elk nieuw bericht op Neder-L meteen een link getweet.

Volg dus NederLNL om nog beter op de hoogte te zijn van de Nederlandse taal en literatuur!

Dit bericht is geplaatst in geen categorie met de tags . Bookmark de permalink.