Age: Boeken in de kerk


In de Bergkerk vindt op zaterdag 28 januari 2012 van 10.00 – 17.00 uur de 12e Deventer Antiquarische Boekenbeurs plaats. Toegang 3 euro.

Meer dan 50 stands met boeken en prenten. Info: Deventer Boekenbeurs

Traditiegetrouw zal Deventer de laatste zaterdag van januari weer in het teken staan van boeken. Op deze dag wordt namelijk in de Bergkerk de jaarlijks terugkerende beurs Boeken in de Kerk georganiseerd. Dit jaar alweer voor de twaalfde keer onder auspiciën van de Stichting Deventer Antiquaren. Locatie: Bergkerk, Bergkerkplein 1, 7411 EN Deventer.

De twaalfde editie van deze succesvolle beurs zal ook dit jaar weer opvallen door hoge kwaliteit. De deelnemende antiquariaten staan immers borg voor een zeer aantrekkelijk aanbod. Boekhandelaren en verkopers van prenten en grafiek zetten in Deventer graag hun beste beentje voor om de bezoekers (vorig jaar waren het er meer dan ooit) hun hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Dat velen deze beurs goed weten te waarderen blijkt wel uit het feit dat zowel bezoekers als handelaren van heinde en ver komen, zelfs uit het buitenland. Kwaliteit en diversiteit van het aanbod staan er immers borg voor! Vooral ook de Deventer antiquaren, verenigd in de Stichting Deventer Antiquaren, grijpen de beurs aan om u hun fraaiste en beste boeken te laten zien. Op deze dag zijn hun winkels vanzelfsprekend ook geopend. Voor een overzicht van de Deventer antiquaren zie http://www.deventerantiquariaten.nl

Waar?
De Bergkerk (Bergkerkplein 1) vindt u in hartje centrum van Deventer. Vanaf het NS-station is het 10 minuten wandelen door het fraaie oude centrum. Automobilisten kunnen hun auto het beste parkeren in de parkeergarage Boreel (vlak bij de Bergkerk). Aan de westzijde van de IJssel kan gratis worden geparkeerd, met het pontje de rivier oversteken en vervolgens door het centrum richting Bergkwartier.

De beurs wordt georganiseerd door Antiquariaat De Stokroos uit Zutphen (Hester en Rob Lichthart) en Antiquariaat Jos Wijnhoven, Deventer. Nadere inlichtingen en informatie bii Rob Lichthart, tel. 0575-512658.

Dit bericht is geplaatst in geen categorie met de tags . Bookmark de permalink.