Age: Warenar op het Muiderslot


Ook dit jaar speelt theatergroep De Kale weer de kluchtige komedie Warenar van P.C. Hooft op en bij het Muiderslot. De voorstellingen zijn op 7 en 8 juli 2011. Aanvang 20.30 uur.

De spelers van Theatergroep De Kale nemen de oorspronkelijke tekst als uitgangspunt. Dat wil zeggen dat het bloemrijke Nederlands van de Gouden Eeuw weer klinkt! In combinatie met hun sprankelende en energieke speelstijl en de zomerse locatie is dit een prachtige theaterbelevenis!

De toegang voor deze unieke voorstelling bedraagt € 30,-. p.p. Wie donateur wordt van dit bijzondere theatergezelschap en minimaal 50 euro overmaakt, krijgt 2 vrijkaarten voor de voorstelling op 7 of 8 juli. U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer 54 11 77 362 tnv Stichting De Kale in Amsterdam. Stuurt u ons in dat geval ook even een e-mail voor welke dag u uw vrijkaarten wilt gebruiken. Reserveren is mogelijk door een e-mail te sturen naar theatergroepdekale@xs4all.nl.
Kijk voor het adres en overige informatie over het Muiderslot op http://www.muiderslot.nl.

Dit bericht is geplaatst in geen categorie met de tags . Bookmark de permalink.