Nws: Zoektocht Achille van den Branden

Poëzie-weblog De Contrabas is een zoektocht begonnen naar de boekenweblogger Achille van den Branden. Jarenlang onderhield Van den Branden (vrijwel zeker een pseudoniem) bijna dagelijks een weblog waarop hij boeken besprak, maar sinds 1 april van dit jaar is hij daar plotseling mee opgehouden. Ook het parallelle weblog Prins van Denemarken, met fragmenten uit gelezen boeken, wordt niet meer bijgewerkt. “Gezocht.”, schrijft De Contrabas, “Man of vrouw, vermoedelijk, of meerdere mannen en/of vrouwen. Achille van den Branden is de naam waarop hij/zij/ze reageert/reageren. Uiterlijk: onbekend. Als je daar bent: meld je.”

Over Marc van Oostendorp

Marc van Oostendorp is onderzoeker aan het Meertens Instituut (KNAW). hoogleraar aan de Radboud Universiteit en hoofdredacteur van Neerlandistiek. Hij heeft een website, een YouTube-kanaal en een Twitter-account.
Dit bericht is geplaatst in geen categorie met de tags . Bookmark de permalink.