Age: workshop Tale of a nun, Brussel, 27 april 2011

In het kader van het interdisciplinaire project Beatrijs internationaalorganiseert het Centre for European Reception Studies (CERES) op woensdag 27 april aan de Hogeschool-Universiteit Brussel een workshop over de Engelse, Spaanse, Nederlandse en Franse vertalingen en bewerkingen van het Middelnederlandse verhaal over de non Beatrijs die haar klooster verliet. Deze workshop dient als voorbereiding van het congres Beatrijs de wereld in (Den Haag, 29-30 september 2011).
De toegang tot de workshop is gratis maar het aantal deelnemers is beperkt (max. 22). Aanmelding is noodzakelijk: remco.sleiderink@hubrussel.be
Het programma van de workshop en verdere informatie over het project: is te vinden via http://www.middelnederlands.be/beatrijsinternationaal/

Over Marc van Oostendorp

Marc van Oostendorp is onderzoeker aan het Meertens Instituut (KNAW). hoogleraar aan de Radboud Universiteit en hoofdredacteur van Neerlandistiek. Hij heeft een website, een YouTube-kanaal en een Twitter-account.
Dit bericht is geplaatst in geen categorie met de tags . Bookmark de permalink.