Age: SLAA neemt literatuursubsidies onder de loep, A’dam, 16 dec. 2010

Subsidies. Wil je dezer dagen met één woord de sfeer er bij de kunstliefhebber goed uit hebben, gebruik dan het woord ‘subsidies’. Hoe een normaal woord in een paar maanden tijd een scheldwoord kan worden. In Wie is er bang voor literatuur? – de nu al beruchte onderzoeksshow van de SLAA gaan we 16 december de wereld van de literatuursubsidies eens aan een nadere inspectie onderwerpen. Wat voor invloed heeft een instituut als het Nederlands Letterenfonds op de vorming van literatuur in Nederland, welke schrijvers steunen zij en waarom, en wat levert dit op voor de markt? Of hoeft het helemaal niks op te leveren? En hoe kijken schrijvers hier zelf tegenaan?

Wie is er bang voor literatuur?
Met: Marja Pruis, Maartje Wortel, prof. dr. Eijsbaerdt e.a.
Presentatie: Isolde Hallensleben en Jeroen van Kan.
Tijd: donderdag 16 december 2010, aanvang 20.00 uur.
Plaats: Het Perron, Egelantiersstraat 130, 1015 PR Amsterdam, (www.hetperron.nl).
Reserveren: 020-3307035 of info@hetperron.nl.
Entree: € 5,00.
Nadere informatie:”www.slaa.nl.

Dit bericht is geplaatst in geen categorie met de tags . Bookmark de permalink.