Nws: Nieuwsbrief retorica

Geachte belangstellende in de geschiedenis van de retorica,

Indien er voldoende nieuwsberichten zijn, zal volgende maand de nieuwe digitale Nieuwsbrief van de ISHR-afdeling Benelux verspreid worden. De Nieuwsbrief bestaat voor een belangrijk deel uit vragen, mededelingen en opmerkingen van de abonnées.

Hierbij roep ik iedereen op aankondigingen, nieuwe uitgaven, boekbesprekingen, verslagen van congressen, mededelingen betreffende promoties, onderwijs, vragen of opmerkingen over gedaan, huidig of toekomstig onderzoek, en dergelijke aan mij door te geven voor publicatie in de nieuwsbrief, tenminste indien het de geschiedenis van de retorica betreft.

Aarzelt u niet uw mede-geïnteresseerden op de hoogte te houden van uw bevindingen en/of werkzaamheden. Zendt uw berichten uiterlijk 25 november a.s. aan j.jansen@uva.nl.

Dit bericht is geplaatst in geen categorie met de tags . Bookmark de permalink.