Web: Sub Rosa van Arno van der Plank online

Op 23 augustus 2010 vroeg Arno van der Plank mij in zijn laatste mail: ‘Kun je van het volgende een berichtje maken voor Neder-L?’

Aan die wens voldoe ik graag, want Arno wilde dat het werk waaraan hij zijn laatste jaren zoveel tijd en energie had besteed, niet langer op dvd gedistribueerd werd, maar voor iedereen gratis via het Web toegankelijk zou worden. Zijn neef, Martijn van Brakel, heeft zich uitstekend van die taak gekweten. Zie daarvoor http://www.subrosabooks.nl.

Hier volgt het bericht van Arno van der Plank:
Het ideale naslagwerk voor de periode 1550-1850: Sub Rosa, of het naslagwerk ‘zoo als het behoort te zyn’ voortaan gratis on line te raadplegen!

http://www.subrosabooks.nl

Ruim 28.000 titels en 50.000 foto’s.

Onderscheiden genres:

Algemeen, Almanak, Astrologie, Astronomie, Biografie, Biologie, Catalogus, Deense literatuur, Dialoog, Diergeneeskunde, Duitse literatuur, Economie, Emblemata, Engelse literatuur, Erotica, Filologie, Filosofie, Franse literatuur, Geografie, Griekse literatuur, Historie, Huishoudkunde, Italiaanse literatuur, Kerkelijke historie, Kinderboek, Klassieken, Kuns tboek, Latijnse literatuur, Liedboek, Medisch, Natuurlijke historie, Nederlandse literatuur, Opvoedkunde, Periodiek, Politiek, Poezie, Raadselboek, Recht, Rechtspleging, Reisverhaal, Robinsonade, Scheikunde, Schilderkunst, Schoolboek, Sociologie, Spaanse literatuur, Speelboek, Taalkunde, Theologie, Tijdsdocument, Toneel, Topografie, Wetenschap (algemeen), Wiskunde, Woordenboek.

Sub Rosa, the book of reference ‘as it ought to be’ from now on free of charge on line!

http://www.subrosabooks.nl

More than 28.000 titles and 50.000 photographs

Categories:

almanac, art book, astrology, astronomy, biography, catalogue, chemistry, children’s book, Church history, classical literature, Danish literature, dictionary, document of historical interest, dialogue, domestic science, Dutch literature, German literature, economy, emblemata, English literature, erotic literature, French literature, games, general science, geography, Greek literature, History, Italian literature, Latin literature, law, linguistics, mathematics, medical science, natural history, pedagogy, periodical, philology, poetry, politics, puzzle book, schoolbook, sociology, songbook, Spanish literature, travels, theatre, theology, time document, topology, veterinary medicine,

Sub Rosa
Electronisch naslagwerk voor proza uit de periode 1550-1850 ontwikkeld door Arno van der Plank (1947-2010) arno@subrosabooks.nl. Programmeren en web design Martijn van Brakel martijn@subrosabooks.nl.

Sub Rosa
Electronic book of reference of ‘old and rare’ from 1550-1850 developped by Arno van der Plank (1947-2010) arno@subrosabooks.nl Programming and web design Martijn van Brakel martijn@subrosabooks.nl.

Dit bericht is geplaatst in geen categorie met de tags . Bookmark de permalink.